יום שישי, 12 ביוני 2015

מסעדת הסטיה בירושלים

ביום שבת בעקבות שמועה ששמענו מכמה מכרים החלטנו ללכת למסעדת ה"סטיה" החדשה בירושלים, פרי ידיו של אילן גרוסי שהיה בעלי מסעדת הצ'אקרה המפורסמת בירושלים. המסעדה נמצאת ברחוב קרן היסוד ממש מעל גן הפעמון והיא בין היחידות שעובדות גם בשבת.

אז במה הסטיה שונה ממסעדת הצ'אקרה ?
במהלך השנים האחרונות הצ'קרה הפכה יותר מינסטריים ויותר מסחרית כך שאפשר להגיד שהמקום איבד מה"צ'ארם" שלו.
ממסעדה קטנה ואינטימית עברה למיקום גדול ופחות ביתי וחמים.

אילן החליט שהוא לא יכול לממש את הפוטנציאל שלו ואת האהבה שלו לבישול כשהמסעדה הפכה להיות מסחרית יותר.
ומכן החליט לפתוח את מסעדת הסטיה שתהיה אינטימית וביתית כמו הצ'אקרה הישנה, שם הוא יכול לדאוג לכל לקוחותיו ולבשל להם באופן אישי.

אז הגענו למסעדה ומסתבר שהיא לא כזאת קטנה ואינטימית כמו שבאמת חשבנו.
התפריט הוא ים תיכוני פשוט ולא פלצני, עם מחירים נורמלים ואפילו זול מהמסעדות המתחרות.
אז מה אני יזמין אם לא גוש בשר עסיסי, הלכתי על האנטריקוט 300 עם תפוחי אדמה.
האנטריקוט הגיע כעבור רבע שעה במידת עשיה מושלמת, ועם טעם מדהים של בשר שישנו אותו כמו שצריך.
ואז הגיעה המלצרית עם קינוחים למרות שלא יצא לנו להזמין, ואמרה "בבקשה, זה על חשבון הבית" ואז הבנו את היחס המפנק והכוונה האמיתית באמת של אילן לעבור למקום יותר אישי ואינטימי!

שילמנו השארנו טיפ כמובן ויצאו עם חיוך ענק על הפנים.
מסעדה מעולה, מקווה לחזור לשם שוב בקרוב!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה